De Bibs fopspeen is het populaire speentje uit Denemarken. Waarom zijn ze zo geliefd? Het hippe design in combinatie met de mooie kleurtjes en de natuurrubber speen. Tevens is het schild van de speen erg licht waardoor de speen makkelijk gepakt wordt door de allerkleinste, en minder snel uit de mond valt. Let op: Bibs levert hun speentjes zonder verpakking en papieren gebruiksvoorschrift. Zoals alle speentjes dienen ook de Bibs voor het eerste gebruik gesteriliseerd te worden in gekookt water. Let op haal de pan hiervoor van het vuur en wacht heel even voor je de spenen erin doet. Lees hiernaast de gebruiksaanwijzing.

Eigenschappen Bibs Fopspeen

- Het is een klassieke speen met een traditioneel rond schild en een speen in kersenvorm, die reeds 50 jaar gebruikt wordt door Deense baby's.
- Bibs heeft de meeste soorten kleuren spenen op de markt die regelmatig worden aangepast en uitgebreid.
- De fopspeen is ontwikkeld ter ondersteuning van de zuigreflex en heeft de uiterlijke kenmerken van een borst.
- De speen is gemaakt van 100% natuurrubber. Het rubber voelt zacht, flexibel en natuurlijk om op te zuigen.
- Het lichtgewicht ronde schild buigt af van het gezicht waardoor er lucht komt bij de fijne huid rond de mond en irritatie wordt voorkomen. Het schild is gemaakt van Polypropylene (PP).
- BPA vrij.

De Bibs Colour speentjes zijn er in drie maten:
- Maat 1: 0-6 maanden
- Maat 2: 6-18 maanden
- Maat 3: 18+ maanden

Gebruiksaanwijzing

- Steriliseer te bibs in gekookt water. Let op haal de pan hiervoor van het vuur en wacht heel even voor je de spenen erin doet. Indien er water in de speen in gekomen knijp je dit eruit. Voor de speen is het niet schadelijk.
- Controleer de fopspeen volledig voor elk gebruik.
- Was en steriliseer de speen dagelijks. Gebruik geen magnetron of vaatwasser om te wassen en te steriliseren omdat dit het natuurrubber aantast.
- Vervang de fopspeen bij de eerste schade. En gebruik ze niet langer dan 4-6 weken vanuit veiligheid (erosie van het natuurrubber) en hygiënischer.

per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 22 resultaten
  • 1
  • 2
© 2015 - 2024 Petit Juul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel