Hoe werkt het?

Petit Juul heeft een producten lijn en een stoffen assortiment. Deze twee zijn eindeloos met elkaar te combineren.
In vier stappen stel je jouw unieke op maat gemaakte product samen.

 

  1. Kijk bij het product naar keuze. Kijk hiervoor onder het kopje "op maat gemaakt". Bij elk product staat vermeld welke stoffen geschikt zijn voor het product.
  2. Kijk voor inspiratie in het lookbook en onder het kopje "stoffen".
  3. Bij het gewenste product kies je onderaan de gekozen stoffen. Staan stoffen er niet bij ,dan zijn deze niet geschikt voor het door jou gekozen product.
  4. De bestelling wordt bevestigd en betaald.

 

De bestelling komt bij ons binnen en wij zorgen dat deze geknipt en genaaid wordt door een van onze naaisters. Doordat we geen voorraad hebben hebben we weinig opslag ruimte nodig. Alle producten worden in Nederland genaaid voor een eerlijke prijs.

Na het compleet maken van jouw bestelling wordt deze zo spoedig mogelijk verzonden. De levertijd zal maximaal 21 werkdagen zijn, na ontvangst betaling. 

Doordat de producten op maat zijn gemaakt, zijn ze niet te retouneren. Alleen bij schade kunnen wij een nieuw product aanbieden.

Veel plezier met het samenstellen van jouw unieke product. Voor vragen kunt u een contact formulier invullen en zullen wij zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Petit Juul

Gratis verzending bij op maat gemaakt.
Code: postopmaat

 

© 2015 - 2024 Petit Juul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel