Petit Juul, opgericht in 2013 door Wencke, Wencke toen kersverse moeder. Na de komst van haar dochter Juultje was zij zoekende naar de leukste producten op de babymarkt. Ze miste leuke prints en functionele producten. Juultje haar dochter was erg actief en sliep niet zolang ze blootgesteld werd aan prikkels.  Hiervoor heeft zij de Doelzeldoek ontworpen, een mooie stylevolle doek die je tevens ook kon gebruiken voor 100 en 1 andere doeleinden; verschonen, afschermen tegen zon, wind, kou en prikkels, dekentje in wagen en maxicosi, kleedje voor in het park, handdoek en zo verder. De doek was makkelijk op te rollen en zat altijd in mijn tas.

En ja, als zij zo blij kon zijn met dit product dan kunnen wellicht ook andere ouders hier plezier van hebben. Dit was het ontstaan van het merk Petit Juul, vernoemt naar Haar dochter Juultje.

In 2018 heeft Wencke besloten Petit Juul te verkopen. Haar gezin was op dat moment uitgebreid met nog twee kindjes. Ze koos er bewust voor om meer tijd met haar kinderen door te brengen. Het was tijd om haar andere kindje Petit Juul overtedragen aan iemand anders. En daar was Monique. Monique werkte al een aantal jaren nauw samen met Wencke en in die jaren was petit Juul ook haar kindje geworden. Monique is moeder van drie al wat oudere kinderen. Monique is een kei in het produceren van de petit Juul producten en haar hart ging harder kloppen van het idee om Petit Juul over te nemen. 

Op dit moment is er een mooie samenwerking tussen Wencke en Monique. Wencke draagt zorg voor het ontwerpen van de collectie, en alle marketing en sales. Monique draagt zorg voor de productie en het finaciele stuk.

Beiden doen ze waar hun sterke kant ligt. 

Petit Juul Baby en kinder Lifestyle

Nu 5 jaar later hebben we ons assortiment ernorm uitgebreid en ontwerpen we steeds weer nieuwe producten met mooi hippe prints. Ik laat mij vooral inspireren door de trends op interieur gebied.

Het mag best allemaal wat spannende, stoerder en stylvoller dan voorheen. De mama van nu laat het interieur van haar huis gewoon doorlopen in de baby en kinderkamer.

Alle prints uit de collecties worden  grotendeels zelf ontworpen in huis en vervolgens geproduceerd. Naast onze eigen stoffen kopen we ook hele mooie bestaande stoffen in, die we in onze producten verwerken. Een hele zachte teddy of een prachtige wafel zie je vaak terug.

Naast dat onze producten er prachtig uit moeten zien, met een hoge kwaliteit van afwerking zijn ze ook heel functioneel en onmisbaar. Onze producten moeten een eyecatcher zijn voor in of buiten huis.

Naast dat we een mooie collectie aanbieden is het ook mogelijk om geheel zelf een eigen product samen te stellen. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan.  In dit traject proberen we zo veel mogelijk advies te geven en de diverse mogelijkheden te laten zien.

Het op maat gemaakt kan zowel op onze website als op ons kantoor in Millingen. In deze stof gesprekken laten we alles zien wat mogelijk is in real life.

Let us create/create it yourself!

 

Alweer 4 jaar later bestaan we uit een mooi team aan mensen. We zijn verhuist van kantoor aan huis naar een pand/kantoor/attelier. Ik ben opnieuw moeder geworden en ben volledig met mijn eigen bedrijf bezig.

Naast dat ik het geweldig vind om in deze branch werkzaam te zijn, geniet ik ook enorm van het stukje ondernemen. Hoe kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken met een van onze producten. Dat is mijn doel.

Naast dat we direct via onze website verkopen is mijn doel dat we ook in zoveel mogelijk mooi kinder/baby winkels komen te liggen. Ik wil dat iedereen die nieuwsgierig is geworden naar ons merk en de bijbehorende producten, in de buurt moet kunnen gaan zien en voelen. 

Petit Juul onderscheid zich door de super zachte stoffen, prints, kwaliteit en functionaliteit van onze producten.

Petit Juul is een echte musthave voor elke hippe ouder.

Kijk bij verkoopunten om te zien of we al bij jou in de buurt liggen!

 

 

 

© 2015 - 2018 Petit Juul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel